FUZZBOAR

Fuzzboar is een 4-koppig rockmonster dat klinkt als de nazaat van verschillende tijdperken. Soms punky, soms grungy, zelden zwoel, maar altijd in je smoel; Fuzzboar maakt de belofte waar dat je niet stil kunt blijven zitten bij deze band.

CASHMYRA

Cashmyra is een Nederlandstalig postpunk duo dat vervreemdende teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums ademt. De afwisseling tussen vuige herrie en spoken-word houdt de aandacht vast. Geen enkele emotie blijft gespaard. Liefde, verlangen, pijn. Altijd een beetje boos om alles en juist daarin zit comfort. Moreel verwerpelijk? Luister en oordeel zelf.

BLACK BURNED BLIMP

Klinkend als een speed freakend monster op bezoek in Disney World, combineert Black Burned Blimp experimentele rock (+een vleugje punk) met de zware sound van stoner en maken het af met hier en daar wat psychedelica.

CIRRUS MINOR

Donderende diesels, op volle kracht vooruit, dwars door een hevige storm op open zee. Vernoemd naar een gezonken zeilboot is de naam van de band Cirrus Minor (letterlijk vertaald kleine wolk) vrijwel het tegenovergestelde van de muziek die de drie uit Groningen en Arnhem afkomstige mannen maken. Verwacht stevige riffs, stomende ritmes en een stevige dosis fuzz.