Arnhem Live de zomer door!

Vanwege een welverdiende zomerstop zullen in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus highlights te zien zijn uit onze brede programmering van Arnhem Live. Kijk met ons mee terug naar een selectie uit ruim 300 unieke afleveringen opgenomen vanuit de Arnhem Live studio in Popcentrum Jacobiberg. Met items als de wekelijkse AA Meeting, Arnhemicana, #SYL van Poppunt Gelderland, DJ-sets van o.a. Kickerz, Elektroniche, Radio 909, Stiekem Dansen of kijk een livesessie terug van je favoriete Gelderse act! Mis je een item? Kijk alle uitzendingen terug in ons archief.

 
Bestel je eigen ALiVE polsbandje!

Bestel je eigen ALiVE polsbandje!

Door dit kekke Arnhem Live polsbandje te dragen houd je de lokale popscene ALiVE in tijden van corona. Bestel er één (of meer) via onderstaande shop en we sturen het zo snel mogelijk naar je op*. Bedankt voor je support ♥︎

*Vul je adres in bij je Stager accountgegevens.

 

 

Over Arnhem Live

Popcentrum Jacobiberg en Luxor Live presenteren Arnhem Live: een online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium waar de lokale popscene in tijden van corona weer aan de slag kan!

Vanuit de studio in Popcentrum Jacobiberg wordt dagelijks vanaf 20.00 uur nieuw programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te volgen en terug te kijken op www.arnhemlive.nl.

 
Studio huren?

Studio huren?

Studio Arnhem Live is er voor iedereen! De studio gebruiken wij voor het uitzenden van onze eigen concerten, dj optredens, talkshows en meer, maar is ook inzetbaar voor uw evenement.

Onze professionele studio is zeer flexibel en is laagdrempelig te gebruiken. Een talkshow, training, interview, webinar of presentatie is in een handomdraai opgezet. Uw evenement vervolgens live uitzenden behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hiermee vergroot u op simpele wijze het bereik van uw evenement.

Onze crew bestaat uit ervaren regisseurs en technici. Zij passen de studio volledig naar uw wensen aan en denken graag mee om tot een geslaagd product te komen. Heeft u de beschikking over een eigen technische staf? Dan werken we graag samen. 

Voor zowel audio- als video-opnames zijn alle professionele technische middelen aanwezig. Er is standaard een modulair decor aanwezig voor de basisopzet. Een eigen decor of inrichting kan natuurlijk ook worden gebruikt.

Uiteraard is de studio voorzien van een grote kleedkamer en verzorgen we ook alle hospitality-wensen. De grote studio laat het toe om groepen te ontvangen binnen de richtlijnen van het RIVM en er is ruime parkeergelegenheid naast de studio aanwezig. 

Studio Arnhem Live is per dagdeel te huur. (4 uur) Alle inhouse technische faciliteiten zijn inbegrepen bij de huur. Specifieke technische en productionele wensen mogelijk in overleg.

Contact
Verhuur - Paul de Groot: paul@luxorlive.nl

Bezoekadres
Popcentrum Jacobiberg
Utrechtseweg 310 gebouw H02
Tel: 026 – 4422106

Technische specificaties
Download inhouse rider studio Arnhem Live

Foto: © Rolf Hensel

lees meer