HOE WERKT HET?

Deelname aan de Altoooooh! Quiz is gratis. Iedereen kan meedoen, hoera! De livestream begint om 20:00 uur op deze pagina. Inschrijven of aanmelden is niet nodig, klik op het antwoordformulier en speel direct mee!

ANTWOORDFORMULIEREN

Antwoordformulier ronde 1
Antwoordformulier ronde 2
Antwoordformulier ronde 3

 

  1. Je kunt (Han) solo meedoen of als team. Vul naast je emailadres (waar we verder echt niks mee zullen doen) ook een teamnaam in. Gebruik op elk antwoordformulier altijd dezelfde (team)naam. Als team stuur je één antwoordformulier per ronde in.
  2. Vul antwoorden altijd in met HOOFDLETTERS (dus CapsLock aan), gebruik geen vreemde tekens en vul geen featuring blahblahblah of gastartiesten in. Puur de naam van de uitvoerende artiest die het uitgebracht heeft (als er naar artiest gevraagd wordt).
  3. Na invullen van de antwoorden druk je op verzenden. Daarna kan je de antwoorden niet meer aanpassen!
  4. Alleen tijdens de ronde kan je de vragen invullen + nog een aantal minuten extra tijd, namelijk de duur van een liedje dat op dat moment gedraaid wordt. Je kunt de antwoordlijst nog verzenden gedurende deze track, daarna niet meer en wordt het antwoordformulier gesloten.
  5. Tijdens de show proberen we tussenstanden te geven, na afloop van de quiz zal er een eindstand bekend worden gemaakt.
  6. Hou het leuk en sympathiek: gebruik geen Shazam of soortgelijke apps om op de namen van liedjes en/of artiesten te komen.
  7. En Pierrrrrrrre..... wat zijn de prijzen?!? Naast een virtuele elleboogtik van de quizmaster gratis toegang tot een volgende editie van Altoooooh! in Luxor Live + een bescheiden promotie-pakketje van Altoooooh! voor de nummer uno.